Lednice v kancelářích často připomínají vůní a obsahem spíš kompost. Staré jídlo, plesnivé ovoce, prošlé jogurty… Ne, tam bych si svůj koláč od babičky fakt nedal! Co s tím ale můžete v kanceláři dělat?
Mám jednoduchý tip, jak to děláme my.
V kancelářích zavádíme pravidelnou týdenní ČISTKU! Ta ale musí mít naprosto jasná pravidla:
![](https://www.kliro.cz/wp-content/uploads/2023/09/ello-AEU9UZstCfs-unsplash-2-1024x712.jpg)
- co se vyhazuje? – všechny zbytky jídla, prošlé potraviny, plesnivé ovoce
- co se nevyhazuje? – trvanlivé potraviny, pití, cokoli označené “nevyhazovat”
- jaký je čas čistky? – např. pátek 17:00
- jak se o čistce dozví zaměstnanci? – je jim zaslána automatická zpráva s informacemi o čištění lednice každý pátek
Se spoustou officů máme takhle nastavenou spolupráci. Funguje to skvěle.
Čistá lednička = spokojení zaměstnanci.